Dog Ca$her

Det finns många slots med hundtema, men hos det här spelet har den fruktade hundfångaren också en framträdande roll. Hundfångaren är vildsymbol, hans skåpbil en en spridningssymbol med koppling till ett bonusspel, och hans nycklar är också spridningssymboler och kan trigga free spins. Free spins-rundan erbjuder en trevlig variation från grundspelet, eftersom den både har vissa unika specialsymboler och spelas med ett särskilt utbetalningsschema. Att Dog Ca$her dessutom kommer med ett interaktivt bonusspel av typen pick-n-click gör att det aldrig känns monotont.

Dog Casher slot

Hur många hjul har Dog Ca$her?

Det här är en femhjulig slot. Slotten kan vara svår att hitta eftersom långt ifrån alla casinon erbjuder denna slot.  När detta skrivs kan du spela slotten hos

Att satsa på Dog Ca$her

Du kan satsa 1-5 mynt per spellinje och det finns 20 spellinjer.

För att spelet ska passa många olika spelkassor går det att justera myntvärdet, från $0,01 till $5.

Minsta möjliga satsning på 20 spellinjer är 20 x 1 mynt x $0,01 = $0,20 per spelomgång. Man behöver alltså inte vara någon storspelare för att gilla Dog Ca$her. Är man däremot en storspelare kan man höja upp myntvärdet till $5 och satsa 5 mynt per spellinje, då blir insatsen 20 spellinjer x 5 mynt x $5 = $500 per spelomgång.

Specialsymboler

Vildsymbol

Hundfångaren själv är vildsymbol i det här spelet, och kan ersätta någon av de vanliga symbolerna för att hjälpa dig få till en vinnande kombo. Däremot kan hundfångaren inte ersätta någon av spridningssymbolerna, eftersom de är specialsymboler.

Spridningssymbol #1: Hundfångarens bil

Hundfångarens bil är en spridningssymbol som bara kan visa sig på andra, tredje och fjärde hjulet. Den dyker aldrig upp på första eller femte hjulet.

Du behöver minst tre hundfångarbilar för att starta pick-n-click bonusspelet. Eftersom hundfångarbilarna är spridningssymboler spelar det ingen roll hur de är placerade på spelplanen, så länge du har minst tre stycken.

Spridningssymbol #2: Nyckelsymbolen

Dog Casher payNyckelsymbolen hjälper till att binda ihop spelomgångarna, eftersom du gradvis kan samla på dig nycklar tills du har tillräckling många för att låsa upp free spins-banan. Såhär fungerar det: Varje gång som minst tre nyckelsymboler visar sig samtidigt får du behålla en av nycklarna. Denna sparas och hur många nycklar du har sparade visas på skärmen när du spelar. När du har lyckats samla på dig tre nycklar startar Free Spins-banan och du får upp till 30 free spins.

Nyckelsymbolen är en spridningssymbol, så det spelar ingen roll hur nycklarna är placerade på spelplanen.

Nyckelsymbolen visar sig endast på de första tre hjulen, aldrig på det fjärde eller femte hjulet.

Pick-n-click bonusspel

Som nämnts ovan triggas bonusspelet av hundfångarbilsymbolen.

Detta är ett bonusspel av typen pick-n-click, och din uppgift är att välja ut och klicka på olika fordon som visas på skärmen. Om fordonet avslöjar en vinst får du fortsätta välja och klicka, och gradvis samla på dig mer och mer pengar. När du välje ut och klickar på ett fordon som avslöjar ordet COLLECT avslutas bonusspelet. Du får behålla alla pengar du vunnit hittils, men får inte välja fler fordon.

Free spins-bana med eget utbetalningsschema

Under free-spins banan går det att få hjälp av speciella spridningssymboler som bara finns till för free spins-banan. Dessutom spelas free spins-banan med ett eget utbetalningsschema, vilket innebär en trevlig variation från grundspelet.

Om minst tre vita hundar visar sig samtidigt under Free Spins-banan belönas du med ytterligare fem free spins. Detta kan ske max tre gånger, så taket för extra free spins ligger på 15 free spins.